Termék Kategória

Márka > Casio

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Casio a világ egyik legnagyobb és legismertebb óragyártó vállalata. A vállalat termékeit folyamatosan fejlesztik a legújabb technológiával és a legmagasabb minőségű anyagokkal. A Casio 1946-ban kezdte meg elektronikai üzletágát, de hamarosan az órákba is belevágott.

Az első világsikert 1957-ben aratta, amikor bemutatta a világ első kompakt, teljesen elektromos számológépét. Idővel a Casio más területekre is kiterjesztette tevékenységét, és 1971-ben már órákat is gyártott.

A Casio az évek során többször vezetett be innovatív termékeket, például elektronikus LCD-kijelzővel és kvarcművel ellátott órákat, valamint az első számológéppel felszerelt órát a piacon. Közel 40 év alatt a Casio még mindig lenyűgözi vásárlóit azzal, hogy a legmodernebb technológiával felszerelt termékekkel látja el őket. A márka nemcsak hagyományos, elegáns időmérőket kínál, hanem számos funkcióval felszerelt sportórákat is, amelyek bármilyen edzéshez alkalmazkodnak, még a legmostohább időjárási körülmények között is.
A Casio órákat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagy intenzitású sporttevékenységek igénybevételének. A kollekció modelljeit úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek, beleértve az ütéseket, a port, a vizet és a zord időjárási körülményeket.

Találhatsz akár atomórával szinkronizáltakat, a levegő hőmérsékletét vagy a légköri nyomást mérő érzékelőkkel ellátott modelleket is. Ezeken a modelleken kívül a Casio speciális, a szabadtéri tevékenységekhez szánt női és férfi sportórák kollekcióit is kínálja.

A Casio Protrek multifunkcionális órákat tartalmaz, amelyek minden lehetséges típusú eszközzel, például hőmérővel, barométerrel, iránytűvel, magasságmérővel vagy napelemmel vannak felszerelve. Ezek az eszközök bármilyen terepen támogatják Önt. Ha pontos időmérésre van szüksége, nézze meg a Wave Ceptor kollekciót, mivel ez a legújabb technológiát használja, amikor az atomórákról van szó.

A Casio számos órát kínál, köztük a Retro kollekciót. Ez olyan órákat tartalmaz, amelyek a 80-as és 90-es évek népszerű modelljeire utalnak. Ezeknek az időmérőknek a stílusát egyedi futurisztikus megjelenés és funkcionalitás jellemezte.

A Casio Retro órák között megtalálhatóak mind a kerek tokkal rendelkező analóg időmérők, mind a jellegzetes téglalap alakú, monokróm kijelzővel ellátott modellek. Néhányuk még számológéppel is rendelkezik, teljes numerikus billentyűzettel.

Ezeknek az időmérőknek a szíve egy precíz, elemmel működő kvarc szerkezet.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.