Termék Kategória

Márka > Tissot

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Tissot órákat a Swatch Group gyártja, amely a világ egyik legnagyobb óragyártója és forgalmazója. Ezek az órák a svájci óragyártás hagyományai szerint készülnek, miközben az innováció, a teljesítmény és a pontosság is nagyon magas színvonalat képvisel.

A Tissot számos sportesemény hivatalos időmérője, mint például a MotoGP, a FIM Superbike, valamint a kerékpáros, vívó és jégkorong világbajnokságok.

A világon elérhető számos óramárka közül a Tissot az egyik legismertebb. A sportos kvarcórák és az elegáns automaták éppúgy elterjedtek, mint az analóg kijelzővel ellátott, vagy éppen érintőképernyős modellek.

A Tissot az egyik legismertebb svájci óragyártó, amely 1853 óta létezik. A Le Locle-i kézműves óragyárként alapított Tissot a mai napig lenyűgöző időmérőket gyárt. A vállalat 1865-ben egy olyan zsebóra kifejlesztésével kezdte, amely két időzónát mutatott; ez ma is része a termékcsaládjuknak. 1929-ben a Tissot és az Omega egyesítette erőit, hogy mechanikus és kvarcórákat is gyártson.

A Tissot órák széles választékát kínálja. Mind a női, mind a férfi kollekció tele van vonzó modellekkel, amelyek közül sok innovatív technikai fejlesztéssel rendelkezik. A különböző modellek a T-Classic kollekcióval nagyon klasszikusnak, a T-Classic Luxury kollekcióval pedig fényűzőnek tekinthetők. Az arany és rózsaarany órák iránt érdeklődők számára pedig egy T-Gold modell lehet a kedvencük.

A svájci Tissot márka a precizitást jelképezi, és mércét állít az óratechnológia fejlesztésében.

A Tissot, az 1853-ban alapított svájci óragyártó cég történelmet írt a világhírű időmérő technológiával párosuló innovatív formatervezésnek köszönhetően. Ma a Tissot továbbra is feszegeti az időmérők fejlesztésének és tervezésének határait, miközben hű marad svájci gyökereihez, és olyan elegáns órákat készít, amelyek megbízhatóak és funkcionálisak – és igazán szépek is.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.