Termék Kategória

Márka > Festina

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Festina férfi és női órák

A Festina férfi karóra kollekció különösen népszerű. A kiváló minőségű kidolgozásra és a fantasztikus dizájnra különös hangsúlyt fektetve ezek a modellek a legkeresettebbek közé tartoznak az egész üzletben. Hogyan lehetsz biztos a minőségükben? Úgy, hogy felpróbálod őket!

A Festina márka a Swatch Group része. A vállalat központja a svájci Grenchenben található, további irodák pedig Európa- és Ázsia-szerte. A vállalat 1883 óta gyárt órákat, és a klasszikus sportdizájnnal és elegáns hétköznapi öltözködési kiegészítőkkel egyaránt rendelkező óráiról ismert.

A Festina a precíziós időmérésre való összpontosítása számos termékére kiterjed.

A Festina Automatic sorozatot azok számára tervezték, akik az automata szerkezetű órákat részesítik előnyben. Ezek az órák, amelyeket nagy pontosság és az egyik legtekintélyesebb mechanika széles körben elterjedt hírneve jellemez, számos olyan szempontot kínálnak, amelyek rendkívül tartósakká teszik őket – csak a kezünkön kell viselni őket, hogy feltöltődjenek, ami teljes feltöltés esetén körülbelül negyven óra megszakítás nélküli járást eredményez.

A Festina egy olyan vállalat, amely alkalmi és sportórákat gyárt. A vállalat leginkább e két kategóriájú órák gyártásáról vált ismertté, bár a Festina elegáns modelleket is kínál a kollekciójában.

A Festina órák férfiak és nők számára egyaránt kaphatók. Mi különbözteti meg a Festina női órákat, és mi készteti a nőket arra, hogy folyamatosan ezeket válasszák?

A Festina márka megalkotta a Swarovski női karóra kollekciót, amely számos Swarovski kristályt tartalmaz a számlapokon, a lünettákon és a karkötőkön. Nagyszerűen mutatnak bármilyen ünnepi öltözékhez.

A Mademoiselle kollekció innovatív dizájnnal és páratlan csillogással készült – a precíz kidolgozás eredménye.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.