Termék Kategória

Márka > Nautica

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Összesen 1 találat

A Nautica óra kézenfekvő választás mindazok számára, akiknek fontos a vízállóság és a stílusos megjelenés. A márka a búvárórák gyártása terén vezető szerepet szerzett magának, köszönhetően a víznyomás elleni védelem területén Alkalmazott fejlett technológiának.

A Nautica órák a lehető legjobb úszóórákat kínálják az ügyfeleknek. Minden egyes darab 100 méteres fröccsenésvédelemmel rendelkezik, és ideális a víz mellett töltött szabadidő eltöltéséhez és a vízi sportok űzéséhez, valamint a vitorlázás szerelmeseinek.

A Nautica órákat először 1983-ban gyártották. A cég 1994 óta a jelenlegi nevén működik, ami olaszul annyit jelent, hogy „hajón úszás”. A név tökéletesen utal a termékek stílusára. A Nautica órákat a vízi sportok szerelmeseinek készítették. A kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szó szerint bármilyen körülmények között kényelmesen és egyszerűen leolvassák az időt.

Bár a modern modellek stílusosabbak és kvarcművekkel rendelkeznek, megtartják az eredeti modellek számos elemét – például a kronográf számlapot -, amelyek tökéletessé teszik őket az aktív egyének számára. a színek, formák és szíjtípusok széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A funkcionális időmérőt kereső egyéneknek a Nautica órák további kronográf számlapokkal felszerelt modelljei iránt kell érdeklődniük.

Ezen időmérők univerzális jellegének köszönhetően a Nautica ma már több mint 75 országban kapható, és világszerte az egyik legelismertebb amerikai márkává vált.

A Nautica órákat vízi sportokhoz és szabadidős tevékenységekhez tervezték. A márka nagy figyelmet fordít az ökológiai lábnyomára. A márka termékei létrehozásához olyan technológiát használ, amely minimalizálja a környezetre gyakorolt negatív hatásokat.

Minden egyes gyártóüzemében energiatakarékos megoldást alkalmaz. Emellett megfelelő, speciális képzéssel tudatosítja alkalmazottaiban az ökológia problémáját.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.