Termék Kategória

Márka > Emporio Armani

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Az Emporio Armani az egyik olyan high-fashion márka, amely 1975 óta egymás után hódítja meg a divatvilágot. A Giorgio Armani által alapított olasz márka a fiatal felnőttek számára készült, és kényelmes, alkalmi dizájn órákat kínál, alacsonyabb áron, mint a többi divatháza.

Ma már az Emporio Armani egy modern dizájnnal és egyedi színekkel rendelkező órakollekcióval is rendelkezik. Az elegáns jelleg és a minimalista díszítések teszik termékeit előkelő kiegészítőkké férfiak és nők számára egyaránt.

Az Emporio Armani órák a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, hogy évekig kitartsanak. Az ásvány- és zafírkristályok megvédik a számlapokat a karcolásoktól vagy repedésektől, míg a kiváló minőségű anyagok – legyen az rozsdamentes acél, gumi vagy bőr – védelmet nyújtanak a sérülések vagy kopás ellen a hosszú használat során. Az ilyen típusú kristályokat nagyon nehéz, de nem lehetetlen megkarcolni és eltörni.

Kollekcióiban az Emporio Armani kvarc- és automata szerkezeteket egyaránt kínál, amelyek a legmagasabb időpontosságot garantálják. Számos modell számlapján kronográf vagy dátumkijelző található; ezek a funkciók segítenek nyomon követni életünk fontos eseményeit.

Az Emporio Armani órák azért kívánatosak, mert ötvözik az innovációt a klasszikusokkal. Megfelelnek az aktív emberek elvárásainak, akik értékelik a funkcionalitást, de az eredeti designt is.

A stílus és a kivitelezés közötti egyensúlyt a kollekció férfi és női karórái egyaránt megőrzik. A márka középkategóriájú időmérőket kínál.
Az Emporio Armani az időmérők széles választékát kínálja, melyeket úgy terveztek, hogy minden korosztály, férfiak és nők igényeinek megfeleljenek. A márka a modern trendekre összpontosít a kollekcióiban, így az Emporio Armani időmérők minden öltözék elengedhetetlen kiegészítői.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.