Termék Kategória

Márka > Tommy Hilfiger

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Tommy Hilfiger márka hosszú múltra tekint vissza, amely a névadó alapító azon törekvésében gyökerezik, hogy a New York-i divatirányzatokat eljuttassa a tömegekhez. Első kiskereskedelmi üzlete még középiskolás korában nyílt meg, és az első naptól kezdve az volt a küldetése, hogy a menő New York-i nagyvárosi stílusokat szélesebb közönséghez juttassa el, kezdve a barátaival, majd nemzetközileg elismert klasszikus amerikai márkává bővülve.

Tommy Hilfiger, az autodidakta tervező és vállalkozó olyan márkát épített, amely a klasszikus amerikai stílust ünnepli. Tommy Hilfiger 1999-ben kezdett el órákat tervezni és árulni, néhai édesapja ihlette, aki órásmester volt. A Tommy Hilfiger órakollekció hű marad Tommy tervezési filozófiájához, amely az egyéniséget és az önmagunk választását hirdeti.

Az 1990-es évek elején a Tommy Hilfiger és a Calvin Klein hasonló célközönséget célzott meg: főként fehér, huszonöt és negyvenöt év közötti, átlagos jövedelmű amerikai férfiakat. A célközönség megváltozik, amikor a rapsztár Snoop Dogg megjelenik a Saturday Night Live-ban egy Hilfiger pólóban. A fekete tinédzserek ekkor fedezik fel divatstílusát, és a Tommy Hilfiger elkezd baggy stílusú és utcai ruhákat tervezni, ami az eladások ugrásszerű növekedését eredményezi.

A Tommy Hilfiger, az előkelő amerikai divatmárka gyönyörű órákat gyárt nőknek. Legjobban a visszafogott eleganciával jellemezhetők. Az ikonikus Tommy Hilfiger piros és kék zászló összetéveszthetetlenül alkalmi sikkes megjelenést kölcsönöz, amely minden mai modern nőnek és férfinak jól áll!

Azoknak, akik szeretik a férfias sportokat, vagy olyan divatrajongók, akik sportos, mégis elegáns és stílusos órát keresnek, a Tommy Hilfiger férfi karóra kollekcióját ajánljuk. A kínálatban klasszikus megjelenésű órák és sportos kronográfok egyaránt megtalálhatóak.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.