Termék Kategória

Márka > Hamilton

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Az 1950-es évek óta a Hamilton órákat Svájcban gyártja a Blancpain csoport. A vállalat leginkább repülési óráiról ismert, és 2007 óta aktív szponzora a Red Bull Air Racesnek.

Az Elvis Presley által híressé tett Ventura kollekcióját az évek során többször is felújították. Napjainkban a Hamilton órák precíz svájci gyártású óraműveikről és kiválóan megmunkált tokjaikról ismertek.

A Hamilton Watch Company-t 1892-ben alapították a pennsylvaniai Lancasterben. A vállalat első karóracsaládja a “Vasúti pontosságú órák” nevet kapta, amely az akkoriban gyakori vasúti balesetek megelőzésében való pontosságukra utalt. Ez a korai siker tette lehetővé, hogy a vállalat az amerikai hadsereg beszállítójává váljon az első és a második világháború alatt.

Az első elemmel működő Hamilton óra, a Ventura 1957-ben jelent meg. Ezt az órát ma is árulják különböző neveken, például Khaki Field Watch néven. A Hamilton órák ötvözik a svájci óragyártás kiválóságát az egyéni dizájnnal, különösen a katonai ihletésű órák, mint például a Khaki Field sorozat és az elegáns Khaki Aviation kronográfok, mint például a vagy .

A Hamilton American Classic kollekciójában azonban a letisztult és visszafogott vonalak is megtalálhatók. Ebből a kollekcióból kiemelkedik a Jazzmaster : ez egy olyan sorozat, ahol az innováció, a nosztalgia és a modernitás találkozik, mert apró részletek teszik különlegessé ezeket az órákat.

A Hamilton órák kiváló minőségükkel, és különleges, egyedi stílusukkal a férfiak és a nők igényeinek is könnyedén megfelelnek.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.