Victorinox FieldForce 241854

188520 Ft

Cikkszám: 241854 Kategória:

A Victorinox FieldForce 241854 egy stílusos és megbízható karóra, amely tökéletes választás minden kalandvágyó számára. Ez a karóra a Victorinox híres minőségét és tartósságát képviseli, és kiváló teljesítményt nyújt minden körülmények között.

A FieldForce 241854 karóra rendelkezik egy precíz svájci quartz szerkezettel, amely pontos időmérést biztosít. Az óra kerek acél tokkal és zafírüveggel van ellátva, amely védi a karórát a karcolásoktól és a sérülésektől. A fekete számlap kontrasztos fehér indexekkel és kezekkel rendelkezik, amelyek könnyen olvashatóvá teszik az időt még rossz fényviszonyok között is.

A Victorinox FieldForce 241854 karóra vízálló, így bátran viselhető esős időben vagy akár úszás közben is. A karóra szíja kényelmes és tartós, és könnyen állítható a csukló méretéhez. A karóra további funkciókkal is rendelkezik, mint például dátumkijelzés és stopperóra.

A Victorinox FieldForce 241854 karóra ideális választás mindennapi viseletre vagy akár sporttevékenységekhez is. A Victorinox karórák kategóriájába tartozik, amelyek híresek a minőségről és a megbízhatóságról. Ez a karóra tökéletes választás azoknak, akik szeretnének stílusosan kinézni, miközben megbízható időmérést szeretnének.

Válassza a Victorinox FieldForce 241854 karórát, és élvezze a svájci minőséget és a tartósságot egy elegáns és funkcionális kiegészítővel.