Termék Kategória

Márka > Michael Kors

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Michael Kors a luxuskiegészítők neves, díjnyertes tervezője. Veleszületett érzéke van a csillogáshoz és csalhatatlan szeme az időtlen eleganciához.
A Michael Kors női órák kollekciója évről évre elvarázsolja a hölgyeket. A

New Yorkból származó, egyedülállóan városias dizájn világszerte alakította a divattrendeket. A Michael Kors kollekció az okosórák viselői körében is nagy népszerűségnek örvend. Az órák vonzó módon ötvözik a New York-i sikket a csúcstechnológiával.

A Michael Kors karórák a legújabb divatirányzatot képviselik, és egyetlen csuklóról sem hiányozhatnak. Terveiben a klasszikus megjelenés modern részletekkel párosul. A különböző anyagok és a megbízható technológia ügyesen kevert kombinációja biztosítja a luxust. Igazi figyelemfelkeltő darabok a Blair női karórák, valamint a Darci női karórák.

A Michael Kors Runway női karórák extravagáns kollekciójával a tervezőnek ismét sikerült szenzációt keltenie. A Runway órák finom arany vagy rózsaarany tokkal és szíjjal rendelkeznek, néha merészen színes számlapokkal kombinálva.

A Michael Kors időmérők mindig divatosak az anyagok és formák nagyszerű választékának köszönhetően. A márka folyamatosan keresi a szépséget a különböző minták és formák révén. A formával és az anyaggal való játék szintén egyedülálló jellemzője ennek a gyártónak.

A Michael Kors márka a kifejezetten nők számára tervezett karórákról ismert. Minden modell számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek nemcsak az órák szerelmesei, hanem a mindennapi időmérőt kereső vásárlók számára is vonzóvá teszik.

Az órák kiváló minőségű anyagokból, többek között rozsdamentes acélból és ásványi üvegből készülnek, ami tartós és mindennapi használatra alkalmas. A tulajdonosok dicsérik a márka óráit vonzó megjelenésük és funkcionalitásuk miatt.

A Mini Bradshaw Michael Kors karóracsalád az elfoglalt üzletasszonyok kedvence. A tervező az ikonikus Bradshaw alternatíváját alkotta meg, egy kissé lágyabb változatot hozva létre, hogy mindig passzoljon egy smart-casual öltözékhez. A számlapot kronográffal és dátumtáblával egészítették ki, hogy ne felejtsen el egyetlen találkozót sem.

Az estélyi ruhához kereső nőknek érdemes közelebbről is megnézniük a Parker MK5491 modellt – a rózsaarany és a gazdag díszítések a borítón és a számlapon egyaránt sikket és luxust kölcsönöznek.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.