Termék Kategória

Márka > Skagen

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A dán dizájn hagyományai által inspirált Skagen órákat úgy alkották meg, hogy a minimalista esztétikát klasszikus eleganciával testesítsék meg. New Yorkból indultak, ultralapos tokjaik meghódították a világot egyszerű, mégis kifinomult dizájnjukkal. Órakínálatuk mindenki számára kínál valamit.

A Skagen azon a filozófián alapult, hogy a minőségi óráknak nem kell drágának lenniük. A Charlotte és Hendrik Jorst New York-i lakásának pincéjében 1990-ben történt alapítása óta a Skagen nemzetközi vállalattá fejlődött, leányvállalatokkal az Egyesült Államokban és Dániában. Ma a Skagen a világ legjobb óragyártói közé tartozik.

A Skagen különböző sorozatú modelljei érdekes választékot mutatnak. Alapjában véve azonban a Skagen hű marad gyökereihez, klasszikus és egyszerű dizájnt kínálva mind a Freja és Anita női órák, mind a Havene férfi órák esetében.

A Skagen órakollekciója a dán gyökerekre jellemző letisztult vonalakból és koncentrált esztétikából merít ihletet, így olyan időtálló időmérők sorát eredményezi, amelyek egyszerre minimalisták és innovatívak. A Skagen órák kifinomult stílusa sosem megy ki a divatból, a finom nappali viseletektől a letisztult, kecses alkalmi darabokig.

A nagyszerű kézművesség elvei a kortárs dán dizájnkoncepciókkal ötvözve egy konzervatív, áramvonalas és funkcionális, praktikus, mégis elegáns kiegészítőkből álló termékcsaládot eredményeznek.

A Skagen márkát annak a dániai tengerparti falunak a neve ihlette, ahol az alapítók, Henrik és Charlotte Jorst felnőttek. Az Egyesült Államokba költözésük után a házaspár úgy döntött, hogy saját céget alapít – amely évekkel később a világ legtöbb országában elismert lett. Ráadásul 1998-ban a 250 leggyorsabban növekvő vállalat egyikeként.

Egy idő után a Skagen úgy döntött, hogy ékszereket gyárt – kiderült, hogy ez egy lövés volt. A szerény és finom motívumok használatára vonatkozó döntésnek köszönhetően a Skagen ékszereket különleges elegancia és sikk jellemzi.

A Skagen ékszerek a legkiválóbb anyagokból készülnek: arany és ezüst, gyémánt és gyöngy, zománc, borostyán és malachit. A Skagen egyedi módon kombinálja ezeket az anyagokat, hogy olyan klasszikus darabokat alkosson, amelyek bármilyen öltözéket feldobnak, legyen szó báli vagy hivatalos vacsorára való öltözékről.

A gyöngyök és az ezüst tökéletes párosítás, ezért ebben az ékszerben minden gyöngyhöz egy hozzá illő ezüst fém tartozik. A Skagen néhány termékét rózsaaranyból is elkészítette az igényes dísztárgyak szerelmeseinek. A számos különböző kialakításnak köszönhetően a darabok elegáns ruhához, irodai öltözékhez vagy egy baráti buli során a kötetlen stílushoz is jól illenek.

Érdemes megemlíteni néhány termék kivitelezését – egyes termékek acél és ezüst szalag felhasználásával készültek, fantáziadús mintákba rendezve, amelyek lehetővé teszik a különböző formájú medálok és gyűrűk kialakítását.

Ezek biztosan tetszeni fognak minden olyan nőnek, aki eredeti ékszereket keres, amelyek szerények és ízlésesek. Ideális ajándéknak is bizonyulnak egy olyan szerettének, aki értékeli az ilyen megoldásokat.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.