Termék Kategória

Márka > Q&Q

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

A Q&Q órák modernek és sportosak. Modern és sportos kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a városi, utcai öltözékekhez. Emellett az órák alapvető sportfunkciókkal rendelkeznek, amelyek hasznosak lesznek a sport szerelmeseinek.

A Q&Q japán óramárkát 1976-ban alapították a Citizen Watch Co. Ltd. és a Casio Watch Co., Ltd. alapította. A vállalat azóta számtalan divatos és innovatív órát dobott piacra, amelyeket több mint 120 országban értékesítenek. A könnyű elérhetőség és a jól átgondolt dizájn széles körben népszerű és megbízható márkává tette a Q&Q-t.

A Q&Q karórák ötvözik az alkalmi megjelenést a Citizen, egy tapasztalt óramárka által biztosított innovatív technológiákkal. A Q&Q modelljei között vannak olyan modellek, amelyek rádióvezérlésű modulokat használnak, amelyek az aktuális időt mutatják, amelyet egy atomóra – az időmérés legpontosabb eszköze – vezérel és állít be.

Ez a világ bizonyos pontjain elhelyezett adók által kibocsátott rádióhullámoknak köszönhető. A Q&Q nem áll meg itt. A márka kínálatában rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy titánból – az óraiparban használt legtartósabb anyagból – készült tokkal felszerelt órák is szerepelnek. Az orvostudományban és az űrsiklók építésénél is használják.

A japán Q&Q óramárka modellek széles választékát kínálja különböző mintákban és stílusokban. A legtöbb modell kronográffal és tachiméterrel ellátott sportórák, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az idő pontos mérését futás vagy kerékpározás közben.

Más modellek 100 méteres vízállóságot kínálnak, és egyszerű, könnyen leolvasható számlapjuk van nagy indexekkel és acél tokkal, amelyet bőrszíjjal vagy acél karkötővel rögzítenek. Ezek az órák szintén bőrszíjjal vagy acél karkötővel vannak rögzítve, így biztosítva a biztonságos viseletet, valamint a kivételes kényelmet.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.