Termék Kategória

Márka > Seiko

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

A Seiko több mint 100 éve készít innovatív órákat. A vállalat története 1881-ben kezdődött, amikor Kintara Hattori üzletet nyitott Tokióban. A következő évtizedekben a Seiko számos újfajta órát és karórát készített. 1892-ben Hattori gyártotta az első ébresztő funkcióval ellátott karórát, amelyet a japán császár viselt.

A Seiko órák egyedi stílusukról és minőségi kivitelezésükről ismertek. A Seiko legkorábbi karórái 1924-ben jelentek meg, és azóta a cég a világ legnépszerűbb kronográfjainak (olyan időmérők, amelyek egyszerre több eseményt is képesek lemérni) egyikét gyártotta. Az összes Seiko karórát még mindig Japánban gyártják.

A japán Seiko Corporation 1881-es alapítása óta az óragyártás terén technológiai innovációiról ismert. A vállalat a mai napig vezető szerepet tölt be a precíziós időmérés területén, beleértve a kvarckristályos szerkezeteket, búvárórákat és GPS órákat.

A Seiko mechanikus Grand Seiko kollekciója sok rajongót és nagy elismerést szerzett a cégnek. A SEIKO a világ egyik legnagyobb óragyártó vállalata, amely szinte minden árkategóriában és szegmensben kínál órákat. A japán óragyártó az innováció terén is remek hírnévnek örvend – ennek egyik példája a kinetikus meghajtású szerkezetek.

A Seiko hosszú története során számos technológia úttörője volt, köztük az első sorozatgyártású kvarcóra és kvarckronográf. A Seiko a mai napig pontos, stílusos órákat gyárt minden alkalomra. A kiválóság és megbízhatóság hírneve vezetett oda, hogy a márkát számos profi sportesemény hivatalos időmérőjének választották.

A Seiko egy népszerű és tekintélyes óramárka. A Seiko órakollekció ikonikus logós mintákat tartalmaz, férfiak és nők számára egyaránt. Azok számára, akiket a funkció érdekel a forma helyett, a márka kifinomult automata órákat is kínál vaskos, férfias stílusokkal és napelemes kronográfokkal.

A Seiko a technikai újítások terén olyan mércéket állított fel, amelyek az óraipar történelmét fémjelezték. A Seiko már 1969-ben bemutatta a világ első kvarcóráját – egy olyan óratípust, amely a mai napig érvényesül, és még mindig a legnagyobb népszerűségnek örvend. További találmányai voltak többek között a digitális kijelzővel ellátott kvarcóra (1973), az első Seiko Kinetic Watch (1988) és a környezetbarát napelemes órák, amelyek nem igényelnek elemcserét (1998).

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.