Termék Kategória

Márka > Adidas

Tekintsd meg az alábbi óramárkákat:

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Hogy pontos maradj és soha ne késs el, viseld az adidas karórák lenyűgöző választékának egyikét, puha szilikon szíjjal. Ezek a digitális órák különböző stílusokban kaphatók, hogy illeszkedjenek az életstílusodhoz, és akár 50 méterig vízállóak, így úszhatsz anélkül, hogy elveszítenéd az időérzékedet.

Az adidas órák jellegzetes stílusai olyan jellegzetes elemekkel készülnek, amelyekkel bármilyen tömegből kitűnhetsz. A szíjak rozsdamentes acélból készülnek, és 20 mm szélesek. Ezek az órák fekete vagy élénk színekben kaphatók, és bármilyen öltözéket kiegészítenek, vagy választhatsz egy klasszikus, feltűnő stílust is. Ha a klasszikusabb stílusú órákat kedveled, az adidas gondoskodik rólad.

Az analógok klasszikus, kerek sziluettben érkeznek, és egyszerű hárommutatós szerkezetük van. Ez a stílus különböző árnyalatokat kínál, mint például fekete, ezüst, arany és rózsaarany. Ahhoz, hogy a színt ne unja meg, a szakértők azt javasolják, hogy olyan árnyalatot válasszon, amely kiegészíti a bőrtónusát és a ruhatárát.

Az adidas Originals termékcsalád retro ihletésű órákat kínál modern stílusban. Ezek az időmérők jól megmunkáltak, 5 ATM-ig vízállóak, és többféle színben kaphatók, hogy minden ruhatárhoz illeszkedjenek.

Az adidas órákat úgy tervezték, hogy kiegészítsék a modern fogyasztó igényeit és stílusát. A márka számos óratervet kínál, köztük minimalista elveken alapuló, dinamikus, élénk színekkel rendelkező modelleket. Ezeken a népszerű mintákon kívül az adidas innovatív stilisztikai megoldásokat is gyárt, amelyek minden szezonban frissülnek. A márka összes órája nagy pontosságú kvarcművekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a pontos időmérést.

Az adidas órák tökéletesen kiegészítik a márka sportos cipők és ruhák alkotta kínálatát. Az egyedi, trendi és városi stílusú órák klasszikus öltözékekhez és egyéni stílusokhoz egyaránt illenek. Az erős színek, a laza design és a sportos jegyek kiemelik az adidas órákat más márkák közül.

Az analóg kijelzővel ellátott klasszikus modellek mellett vannak digitális kijelzővel ellátott, válogatott óramodellek is, amelyek egy kis plusz hangulatot biztosítanak neked. Ezek az órák divatosak, miközben a csuklódon ragyogva egészítik ki az öltözékedet.

Találd meg, hozzád illő órádat a WatchLove-nál!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!