Zeppelin Flatline 7366-3

146990 Ft

Cikkszám: 7366-3 Kategória:

A Zeppelin Flatline 7366-3 karóra egy igazán különleges és lenyűgöző darab, amely garantáltan elvarázsolja viselőjét. A kifinomult és elegáns design időtlen stílust kölcsönöz, így minden alkalomhoz tökéletesen illik. Az automatikus/kinetikus meghajtásnak köszönhetően nincs szükség elemcserére, így mindig pontosan mutatja az időt. A 50 méteres vízállóság lehetővé teszi a felszíni úszást és a mindennapi használatot, így bátran viselhető bármilyen környezetben.

A Zeppelin Flatline 7366-3 karóra 24 hónap jótállással rendelkezik, így biztosítva a vásárlói elégedettséget és megbízhatóságot. A dátum kijelző és az akkumulátor töltöttség jelző praktikusságot és funkcionalitást nyújt, így mindig kéznél vannak azok az információk, amelyekre szükséged lehet.

A kék számlap és kék szíj kombinációja vonzza a figyelmet és egyediséget kölcsönöz. A 40x12 milliméteres rozsdamentes acél óratok eleganciát és tartósságot sugall, míg az ásványi kristályüveg védi a számlapot a karcolásoktól és a kopástól. A kék színű nemes bőr szíj pedig kényelmes viseletet biztosít, miközben tökéletesen harmonizál az óra teljes megjelenésével.

A Zeppelin Flatline 7366-3 karóra minden igényes férfi számára tökéletes választás lehet, aki szeretné kiemelni stílusát és egyediségét. Ez a karóra nem csak egy egyszerű időmérő eszköz, hanem egy valódi stílus kiegészítő, amely mélységet és kontextust ad az öltözéknek. Vásárolja meg most, és élvezze a Zeppelin minőségét és eleganciáját minden nap!