Festina Mademoiselle 20496/2

46035 Ft

Cikkszám: 20496/2 Kategória:

A Festina Mademoiselle 20496/2 karóra egy igazán káprázatos darab, amely elbűvölte Önt a Festina-tól. Ez a karóra nem csak egy egyszerű időmérő eszköz, hanem egy olyan tárgy, amely érzelmi kötődést idéz elő és arra ösztönzi a vásárlót, hogy elképzelje, ahogyan használja a terméket.

A számlap színe fekete, ami egy igazán megragadó és elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a karórának. A számlapot egy szilárd acél PVD bevonattal ellátott tok őrzi, amelynek színe ennél az óránál vörös arany. Ez a kombináció tökéletes harmóniát teremt a karóra designjában.

Az óra meghatározó eleme kétségkívül a szíj. A 20496/2 jelzésű karóra szíjának anyaga acél PVD bevonattal alkotja, ami nem csak tartósságot és megbízhatóságot biztosít, hanem egyedi és stílusos megjelenést is kölcsönöz ennek a karórának. A szíj színe fekete, ami tökéletesen kiegészíti a karóra egészét, és tökéletesen illeszkedik a női személyiséghez.

Ne habozzon, ez a gyönyörű női Festina karóra tökéletesen kiegészíti személyiségét. Legyen az elegáns estéken vagy a mindennapi tevékenységek során, ez a karóra mindig a legjobb választás lesz. Engedje, hogy ez a karóra elvarázsolja Önt, és hozzon létre egy olyan érzelmi kötődést, amely örökre megmarad.