Festina Boyfriend  20392/3

59160 Ft

Cikkszám: 20392/3 Kategória:

A Festina Boyfriend 20392/3 karóra kiváló választás minden nő számára, aki egy stílusos és minőségi órát szeretne viselni. A tegeződő hangnemben bemutatott termék számos lenyűgöző tulajdonsággal és egyedi megjelenéssel rendelkezik.

Meghajtás és vízállóság

A quartz (elemes) meghajtású Festina Boyfriend 20392/3 karóra pontos és megbízható időmérést biztosít. Az óra 50 méteres vízállósága lehetővé teszi a felszíni úszást, így a vízi tevékenységek során sem kell lemondanod róla.

Márka és garancia

A Festina márka híres a kiváló minőségű és stílusos karóráiról. A Boyfriend 20392/3 modellre 24 hónap jótállás vonatkozik, ami bizonyítja a termék tartósságát és kiváló minőségét.

Dizájn és méretek

A 39 x 44 x 10 milliméteres rozsdamentes acél óratok eleganciát kölcsönöz a Festina Boyfriend 20392/3 karórához. A rózsaszín színű analóg számlap remekül illeszkedik az ezüst színű tokhoz, amely kerek formájával még vonzóbbá teszi az órát. Az ásványi kristályüveg védi a számlapot a karcolásoktól és a kopástól.

Funkciók és kényelem

Az óra rendelkezik 24 órás al-számlappal, stopperrel, lumineszcens mutatókkal és lumineszcens indexekkel, valamint kronográf funkcióval. Mindezek a tulajdonságok teszik ezt az órát kiválóan használhatóvá és praktikus választássá a mindennapokban. A Festina Boyfriend 20392/3 karóra divatos stílusának köszönhetően tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen öltözékhez.

Szíj és méret

Az ezüst színű rozsdamentes acél szíj eleganciát kölcsönöz a karórához, miközben tartós és kényelmes viseletet biztosít. A szíj maximális csuklókerülete 190 milliméter, így szinte minden méretű csuklóra tökéletesen illeszkedik. Az ezüst színű csattal ellátott heveder tovább erősíti a termék harmonikus megjelenését.

Összefoglalva

A Festina Boyfriend 20392/3 női karóra kiváló választás azok számára, akik egy divatos, minőségi és funkcionális órát szeretnének viselni. A 24 hónap jótállás és a kiváló minőségű anyagok bizonyítják, hogy ez az óra hosszú távon is megbízható és értékes társ lehet. Az egyedi rózsaszín számlap és az ezüst színű elemek összhangja garantálja, hogy az óra a figyelem középpontjába kerüljön, és minden alkalomra tökéletes kiegészítővé váljon. Öltözz fel bátran és viseld büszkén a Festina Boyfriend 20392/3 karórát, hogy minden pillanatban stílusos és magabiztos lehess!