Michael Kors Lexington MK8494

42575 Ft

Cikkszám: MK8494 Kategória:

A Michael Kors Lexington MK8494 férfi karóra az elegancia és a kifinomultság tökéletes harmóniáját hozza el számodra. Ez a karóra nem csak egy egyszerű időmérő eszköz, hanem egy olyan kiegészítő, amely érzelmi kötődést idéz elő és elképzelheted, ahogyan viselője vagy.

Az aranyozott rozsdamentes acél szerkezet luxus megjelenést biztosít, amely hozzáadott eleganciát kölcsönöz viselőjének. A kronográf funkció lehetővé teszi a precíz időmérést, míg a dátum kijelzés hasznos funkció a mindennapi életben. Ez az óra nem csak stílusos, de praktikus is.

A Michael Kors Lexington MK8494 karóra a Michael Kors márka egyedi stílusát és minőségi kivitelezését hordozza magában. Az arany színű tok és a gyönyörű arany szíj tökéletesen kiegészítik egymást, és együtt varázsolnak egy szuper modellt, amely határozottan elnyeri tetszésedet.

Az óra mérete 43 x 13 mm, ami megfelelő méretet képvisel azok számára, akik egy impozáns és ugyanakkor praktikus órát keresnek. Az analóg számlap ezüst színben pompázik, remek kontrasztot teremtve az arany színű tokkal. A dátum kijelzőn túl további extra funkciókban is gazdag az óra, mint a település Swarovski kristályokkal, lumineszcens indexek, kronográf, lumineszcens mutatók és 24 órás al-számlap.

A Michael Kors Lexington MK8494 férfi karóra quartz (elemes) meghajtással rendelkezik, ami pontos és megbízható időmérést garantál. A vízállóság 100 méterre terjed, így az óra alkalmas úszáshoz és vízi tevékenységekhez is. A szíj acél PVD bevonattal készült, arany színben, ami tökéletesen összhangban áll a tokkal és a számlappal.

A Michael Kors Lexington MK8494 férfi karóra 24 hónap jótállással érkezik, biztosítva ezzel a termék megbízhatóságát és minőségét. Ez az óra tökéletes választás a stílusos és modern férfiak számára, akik egy megbízható és elegáns karórát keresnek. Tapasztalatunk szerint a Michael Kors órák kiváló minőséget képviselnek, és hosszú élettartamuk van. Ezért bátran ajánljuk ezt a modellt minden olyan ügyfelünknek, aki szeretné magán érezni a luxus érintését minden nap.