Invicta Speedway 10707

227000 Ft

Cikkszám: 10707 Kategória:

Az Invicta Speedway 10707 egy igazán különleges karóra, amely nem csak a divatot képviseli, hanem a stílust és az eleganciát is. Ez a karóra tökéletesen illeszkedik minden alkalomhoz, legyen szó egy elegáns üzleti találkozóról vagy egy aktív sporteseményről.

Amikor felhúzod ezt a karórát, azonnal érezni fogod a minőséget és a precizitást. A quartz meghajtásnak köszönhetően mindig pontosan fogod tudni az időt, így soha nem fogsz elkésni egy fontos találkozóról vagy eseményről. A 200 méteres vízállóság pedig lehetővé teszi, hogy bátran használd a karórát a vízben vagy sportolás közben is, anélkül hogy aggódnod kellene a károsodás miatt.

Az Invicta Speedway 10707 karóra mérete tökéletesen illeszkedik az átlagos csuklóméretű férfiakhoz. A rozsdamentes acél tok nem csak erős és tartós, hanem egy igazán elegáns megjelenést is biztosít. Az ezüst színű tok tökéletesen harmonizál az óra fekete számlapjával, amelyen a lumineszcens mutatók még sötétben is jól láthatóak. A 24 órás al-számlap és kronográf pedig lehetővé teszi az időmérés és a stopper használatát is.

A nemes bőrből készült fekete szíj maximális kényelmet nyújt és könnyen állítható a különböző méretű csuklókhoz. A karóra jótállása 24 hónap, így biztos lehetsz abban, hogy hosszú éveken át viselheted majd ezt a különleges darabot.

Az Invicta Speedway 10707 karóra nem csak egy egyszerű óra, hanem egy életstílus-kiegészítő is. Amikor viselni fogod, azonnal érezni fogod a magabiztosságot és a stílust, amit ez a karóra képvisel. Legyen szó egy fontos üzleti találkozóról vagy egy romantikus vacsoráról, ez a karóra mindig a legjobb választás lesz.

Ne habozz tovább, szerezd be még ma az Invicta Speedway 10707 karórát, és élvezd az elegancia és a minőség kombinációját minden nap!