Guess Round Harmony JUBE01158JWRHT/U

18165 Ft

Cikkszám: JUBE01158JWRHT/U Kategória:

A Guess Round Harmony JUBE01158JWRHT/U karóra egy igazi stílusikon, amely azonnal magával ragadja a tekintetet. Ez a lenyűgöző darab tökéletesen ötvözi a modern dizájnt és a klasszikus eleganciát, így minden alkalomra tökéletes választás.

A karóra fehér színű számlapja és a nőies rózsaarany színű acél tokja tökéletes harmóniát teremt. A számlapon található gyönyörű kristályok tovább fokozzák a karóra eleganciáját és nőies vonzerejét. A Guess logó finoman elhelyezett részleteként szolgál, amely még inkább kiemeli a márka minőségét és stílusát.

A Guess Round Harmony karóra nem csak a megjelenésével varázsol el, hanem a funkcionalitásával is. A precíz kvarts szerkezetnek köszönhetően pontos időmérésre számíthatunk, így mindig pontosan tudhatjuk az időt. A karóra vízálló kivitelezése pedig lehetővé teszi, hogy bátran viseljük akár esős napokon is.

Ez a karóra tökéletes kiegészítője lehet mindennapi szettjeinknek, de akár elegáns alkalmakra is tökéletes választás. Képzelje el, ahogyan ezt a gyönyörű darabot viseli, és hogyan emeli ki az öltözékét. A Guess Round Harmony JUBE01158JWRHT/U karóra valóban az érzelmekre hat, és egyedi stílusával és eleganciájával mindenkit lenyűgöz.

Vásároljon most egy Guess Round Harmony JUBE01158JWRHT/U karórát, és tapasztalja meg a Guess minőségét és stílusát!