Festina Mademoiselle 20332/1

40035 Ft

Cikkszám: 20332/1 Kategória:

A Festina Mademoiselle 20332/1 egy olyan karóra, amely nem csak a stílusát, hanem az érzéseit is kifejezi. Ez a pazar darab valóban egy álom, amelyet minden hölgy szeretne megvalósítani. A karóra szép ezüst számlappal rendelkezik, mérete pedig 32 x 36 x 8 mm. Az óra érdekes számlapját egy elsőosztályú acél PVD bevonat védi, amelynek színe exkluzív arany.

Az óra meghatározó eleme vitathatatlanul a szíj. A 20332/1 jelzésű modell szíját acél PVD bevonat alkotja, amelynek színe arany. Ez a szép női Festina karóra pontosan az, amire mindig is vágyott. Képzelje el, ahogy ezt a csodálatos órát viseli, és hogyan emeli ki stílusát minden alkalommal. Legyen az egy elegáns vacsora, egy fontos üzleti találkozó vagy egy romantikus randevú, ez a karóra mindig tökéletes kiegészítő lesz.

A Festina Mademoiselle 20332/1 nem csak egy óra, hanem egy érzés is. Az arany színű szíj és a pazar arany számlap összehangolása eleganciát és stílust sugall. Ez a karóra nem csak egy kiegészítő, hanem egy életstílus kifejezője is. Legyen az Ön stílusa klasszikus vagy modern, ez a Festina darab mindenkit lenyűgözni fog.

Ne habozzon tovább, ez a gyönyörű Festina Mademoiselle 20332/1 karóra pontosan az, amire vágyott. Engedje, hogy ez a karóra kifejezze egyedi stílusát és emelje ki személyiségét minden alkalommal.