Tommy Hilfiger Trent 1791806

48845 Ft

Cikkszám: 1791806 Kategória:

A Tommy Hilfiger Trent 1791806 egy elegáns és stílusos férfi karóra, amely tökéletes kiegészítője lehet minden modern férfi öltözékének. Ez a karóra a Tommy Hilfiger ikonikus tervezési stílusát tükrözi, és a minőségi anyagok és a precíz kidolgozás jellemzi.

A Trent 1791806 karóra fekete színű számlappal rendelkezik, amelyen ezüst színű mutatók és indexek találhatók. Az óra kerek, rozsdamentes acél tokkal rendelkezik, amely tartósságot és eleganciát kölcsönöz neki. A fekete bőr szíj kényelmes viseletet biztosít, és könnyen állítható a csatt segítségével.

Ez a Tommy Hilfiger karóra vízálló, így akár esős időben vagy vízi tevékenységek során is viselhető. A karóra óraműve precíz és megbízható, így mindig pontos időt mutat.

A Trent 1791806 karóra a Tommy Hilfiger termékkategóriájába tartozik, amely a márka híres stílusát és minőségét képviseli. Ez a karóra ideális választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra is.

Vásárlóink gyakran felteszik a kérdést, hogy ez a karóra milyen méretű, és milyen anyagból készült a szíj. A Trent 1791806 karóra átmérője 42 mm, és a szíj hossza állítható a kívánt méretre. A szíj bőrből készült, ami kényelmes viseletet biztosít.

Összességében a Tommy Hilfiger Trent 1791806 egy elegáns és stílusos férfi karóra, amely a minőségi anyagok és a precíz kidolgozás jellemzi. Ez a karóra ideális választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra is, és a Tommy Hilfiger ikonikus stílusát tükrözi.