Tommy Hilfiger Tea 1782285

40990 Ft

Cikkszám: 1782285 Kategória:

Az álomszép női Tommy Hilfiger Tea 1782285 karóra egy olyan kiegészítő, amely azonnal magával ragadja Önt. Ez a pazar darab tökéletesen kifejezi az Ön egyedi stílusát és eleganciáját. A karóra különlegességét a szürke számlapja adja, amelynek mérete 35 x 6,2 mm. Ez a modell egyedi és érdekes megjelenést kölcsönöz viselőjének.

A számlapot egy szolíd rozsdamentes acél tok védi, amelynek finom szürke színe tökéletesen harmonizál a számlappal. Ez a karóra minden tekintetet magára vonz, és garantáltan kiemeli Önt a tömegből.

Az óra fontos eleme vitathatatlanul a szíj. Az 1782285 jelzésű darab szíját rozsdamentes acél alkotja, amely tartósságot és minőséget biztosít. A szíj színe szürke, ami tökéletesen illeszkedik a karóra egészéhez. Ez a karóra nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy stílusos és elegáns kifejezése az Ön személyiségének.

Ne habozzon tovább, és szerezze be ezt a minőségi női Tommy Hilfiger Tea 1782285 karórát, amely garantáltan nem csak egy bókot fog szerezni Önnek, hanem érzelmi kötődést is előidéz majd. Képzelje el, ahogyan viseli ezt a csodálatos darabot, és érezze, hogy mennyire különleges és magabiztos lesz benne.