Tommy Hilfiger Sawyer 1710420

34990 Ft

Cikkszám: 1710420 Kategória:

A Tommy Hilfiger Sawyer 1710420 egy elegáns és stílusos férfi karóra, amely tökéletes kiegészítője lehet minden modern férfi öltözékének. Ez a karóra a Tommy Hilfiger ikonikus tervezési stílusát tükrözi, és a minőségi anyagok és a precíz kidolgozás jellemzi.

A Sawyer 1710420 karóra fekete színű számlappal rendelkezik, amelyen ezüst színű mutatók és indexek találhatók. Az óra kerek, rozsdamentes acél tokkal és fekete színű bőr szíjjal rendelkezik, amely kényelmes viseletet biztosít. Az óra üvege zafírkristályból készült, amely ellenáll a karcolásoknak és a sérüléseknek.

Ez a Tommy Hilfiger karóra vízálló, így akár esős időben vagy vízi tevékenységek során is viselhető. A karóra quartz óraművel működik, amely pontos időmérést biztosít. A Sawyer 1710420 karóra egyedülálló stílust és eleganciát kölcsönöz viselőjének, és tökéletes választás lehet mindennapi viselet vagy különleges alkalmakhoz is.

A Tommy Hilfiger Sawyer 1710420 karóra a Tommy Hilfiger termékkategóriájába tartozik, amely a divat és a minőség szinonimája. A Tommy Hilfiger márka híres a modern és időtálló tervezéseiről, amelyek a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelnek. A Sawyer 1710420 karóra a Tommy Hilfiger örökségét hordozza magában, és garantáltan elégedettséget nyújt viselőjének.

Válassza a Tommy Hilfiger Sawyer 1710420 karórát, és tegye teljessé öltözékét ezzel a stílusos és elegáns kiegészítővel. Ez a karóra nemcsak a pontos időmérést biztosítja, hanem a stílus és a minőség megtestesítője is. Legyen részese a Tommy Hilfiger világának, és tegye különlegessé mindennapjait ezzel a kivételes karórával.