Tommy Hilfiger Kane 1791398

45850 Ft

Cikkszám: 1791398 Kategória:

A könnyű súlyú kialakításnak köszönhetően kényelmes viseletet biztosít az egész napos viselés során. A Tommy Hilfiger Kane 1791398 karóra a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely minden alkalomra megfelelő. A 44 mm-es tok és az 11 mm vastag kék számlap a figyelem középpontjába helyezi viselőjét, és kiemeli egyedi stílusát.

Az óra nemcsak divatos, hanem megbízható is. A quartz meghajtás pontos és megbízható időmérést biztosít, így soha nem kell aggódnia a pontos idő miatt. A vízállóság lehetővé teszi a páraálló használatot és az esős időben történő viselést, így mindig készen áll a kalandokra, bármilyen időjárás is legyen.

A nap kijelző és a 24 órás al-számlap praktikus funkciókat nyújt a mindennapi életben. Ezek a funkciók segítenek Önnek a napi tevékenységek és időbeosztás könnyebb kezelésében. A tartós rozsdamentes acél tok és szíj biztosítja a hosszú élettartamot, így az óra hű társa lehet éveken át.

A Tommy Hilfiger Kane 1791398 karóra nemcsak egy óra, hanem egy életstílus-kiegészítő is. Képzelje el, ahogyan viseli ezt a karórát a mindennapi életben, és hogyan emeli ki egyedi stílusát. Legyen az elegáns üzleti találkozó, egy aktív sportesemény vagy egy lazább baráti összejövetel, ez az óra mindig tökéletes kiegészítője lesz megjelenésének.

A Tommy Hilfiger Kane 1791398 karóra a minőség és a stílus tökéletes kombinációja. Vásároljon most, és élvezze a 24 hónap jótállást, amely biztosítja a vásárlói elégedettséget. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy olyan karórát szerezzen, amely nemcsak időt mutat, hanem érzelmeket is felkelt Önben.