Tommy Hilfiger 2780377

24990 Ft

Cikkszám: 2780377 Kategória:

A Tommy Hilfiger 2780377 egy stílusos és elegáns óra, amely tökéletes kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi viseletednek. Ez a modell a Tommy Hilfiger márkára jellemző minőséget és stílust képviseli.

Az óra színe ezüst, ami időtlen és könnyen kombinálható. Az óra számlapja fehér, amelyen jól láthatók a számozások és a mutatók. A számlap közepén a Tommy Hilfiger logója található, amely a márkára jellemző ikonikus jelkép.

A Tommy Hilfiger 2780377 strapabíró rozsdamentes acélból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az óra szíja szintén rozsdamentes acél, amely kényelmes viseletet biztosít. A szíj hossza állítható, így könnyen illeszkedik a csuklód méretéhez.

Ez az óra vízálló, így nem kell aggódnod az eső vagy a vízpermet miatt. Az üveglapja karcálló, így hosszú távon is megőrzi szépségét.

A Tommy Hilfiger 2780377 egy unisex modell, így mind nők, mind férfiak számára ideális választás lehet. Az óra pontos és megbízható, így mindig pontosan tudhatod az időt.

Ha egy elegáns és minőségi órát keresel, amely stílusos kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi viseletednek, akkor a Tommy Hilfiger 2780377 a tökéletes választás számodra.