Tommy Hilfiger 2780365

20990 Ft

Cikkszám: 2780365 Kategória:

A Tommy Hilfiger 2780365 egy stílusos és elegáns óra, amely tökéletes kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi viseletednek. Ez a modell a Tommy Hilfiger márkára jellemző minőséget és stílust képviseli.

Az óra színe ezüst, ami időtlen és könnyen kombinálható. Az óra számlapja fehér, amelyen jól láthatók a számozások és a mutatók. A számlap közepén a Tommy Hilfiger logója található, amely a márkára jellemző ikonikus jelkép.

A Tommy Hilfiger 2780365 strapabíró rozsdamentes acélból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az óra szíja is rozsdamentes acélból készült, amely kényelmes viseletet biztosít. A szíj hossza állítható, így könnyen illeszkedik a csuklód méretéhez.

Ez az óra vízálló, így nem kell aggódnod az eső vagy a víz okozta károk miatt. Az óra üvege kristályüvegből készült, amely ellenáll a karcolásoknak és a sérüléseknek.

A Tommy Hilfiger 2780365 egy unisex modell, így mind nők, mind férfiak számára ideális választás lehet. Az óra pontosan mutatja az időt, így mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

Vásárold meg a Tommy Hilfiger 2780365-öt most, és tedd teljessé stílusodat ezzel a kiváló minőségű és elegáns órával!