Tommy Hilfiger 2780360

22990 Ft

Cikkszám: 2780360 Kategória:

A Tommy Hilfiger 2780360 egy stílusos és elegáns óra, amely tökéletes kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi viseletednek. Ez a modell a Tommy Hilfiger márkára jellemző minőséget és stílust képviseli.

Az óra színe ezüst, ami időtlen és könnyen kombinálható. Az óra számlapja fehér, amelyen jól láthatók a számozások és a mutatók. A számlap közepén a Tommy Hilfiger logója található, amely a márkára jellemző ikonikus jelkép.

A Tommy Hilfiger 2780360 óra szíja rozsdamentes acélból készült, amely tartós és kényelmes viseletet biztosít. A szíj hossza állítható, így könnyen illeszkedik a csuklód méretéhez. Az óra zárja biztonságos és könnyen használható.

Ez az óra vízálló, így nem kell aggódnod az eső vagy a víz okozta károk miatt. Az óra üvege karcálló, így hosszú távon is megőrzi szépségét.

A Tommy Hilfiger 2780360 óra precíz és megbízható japán quartz szerkezettel rendelkezik, amely pontos időmérést biztosít. Az óra dátumkijelzővel is rendelkezik, így mindig naprakész lehetsz.

Ez az óra ideális választás lehet saját használatra, de akár ajándéknak is tökéletes választás lehet szeretteid számára. A Tommy Hilfiger 2780360 óra egy igazi stílusikon, amely minden alkalomhoz passzol.

Vásárold meg most a Tommy Hilfiger 2780360 órát, és légy részese a márkára jellemző minőségnek és stílusnak!