Tommy Hilfiger 2780205

19990 Ft

Cikkszám: 2780205 Kategória:

A Tommy Hilfiger 2780205 egy elegáns és stílusos óra, amely tökéletes kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi viseletednek. Ez a modell a Tommy Hilfiger márkára jellemző minőséget és időtállóságot képviseli.

Az óra színe ezüst, ami egy klasszikus és sokoldalú választás. Az ezüst színű számlap kontrasztot teremt a fekete számlap részleteivel, amelyek könnyen olvashatóvá teszik az időt. A rozsdamentes acél tok és szíj tovább növeli az óra tartósságát és eleganciáját.

A Tommy Hilfiger 2780205 vízálló, így nem kell aggódnod az esőben vagy a vízben való viselésekor. Az óra kvarc mozgással rendelkezik, ami pontos időmérést biztosít.

Ez a modell a Tommy Hilfiger Short Description: kollekciójába tartozik, amely a márka ikonikus stílusát és minőségét tükrözi. A Tommy Hilfiger órák a divat és a funkcionalitás tökéletes kombinációját nyújtják.

A Tommy Hilfiger 2780205 egy unisex óra, amelyet mind férfiak, mind nők viselhetnek. A klasszikus és letisztult designja miatt könnyen kombinálható bármilyen ruházattal és alkalommal.

Ha egy elegáns és megbízható órát keresel, amely hosszú távon is megőrzi stílusát és minőségét, akkor a Tommy Hilfiger 2780205 tökéletes választás lehet számodra.