Tommy Hilfiger 2780153

22990 Ft

Cikkszám: 2780153 Kategória:

A Tommy Hilfiger 2780153 egy stílusos és elegáns óra, amely tökéletes kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi viseletednek. Ez a modell a Tommy Hilfiger márkára jellemző minőséget és stílust képviseli.

Az óra színe ezüst, ami időtlen és könnyen kombinálható. Az ezüst színű számlap kontrasztot képez a fekete számlapmutatókkal és az arany színű Tommy Hilfiger logóval. Az óra szíjja rozsdamentes acélból készült, amely tartósságot és kényelmet biztosít viselése során.

A Tommy Hilfiger 2780153 vízálló, így nem kell aggódnod az esőben vagy a kézmosás során. Az óra üvege karcálló, így hosszú távon is megőrzi fényét és tisztaságát.

Ez a modell a Short Description: kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy egy egyszerű és letisztult designnal rendelkezik. Ez a Tommy Hilfiger óra ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének stílusosak lenni, de nem szeretnének túlzásba esni.

A Tommy Hilfiger 2780153 egy unisex óra, így mind nők, mind férfiak számára tökéletes választás lehet. A termék kategóriája Tommy Hilfiger, ami egy ismert és elismert márka a divat világában. A Tommy Hilfiger órák a minőséget és a stílust képviselik, és ez a modell sem kivétel.

Ha szeretnél egy elegáns és időtálló órát, amely tökéletesen kiegészíti stílusodat, akkor a Tommy Hilfiger 2780153 a megfelelő választás lehet számodra. Ne habozz, és szerezd be ezt a kiváló minőségű órát, amely garantáltan hosszú távon is megőrzi szépségét és funkcionalitását.