Polaroid PLD 6126/S PJP C3 56

9990 Ft

Cikkszám: PLD 6126/S PJP C3 56 Kategória:

A Polaroid PLD 6126/S PJP C3 56 napszemüveg egy igazi stílusikon, amely nem csak a szemeket védi a káros napsugaraktól, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöz viselőjének. Ez a lenyűgöző darab a Polaroid napszemüvegek kategóriájába tartozik, amelyek híresek a minőségi anyagok és a kifinomult design kombinációjáról.

Ez a napszemüveg a modern és a retró stílus tökéletes ötvözete, amely azonnal magával ragadja a tekinteteket. A PLD 6126/S PJP C3 56 egyedi kék kerettel rendelkezik, amely azonnal felhívja magára a figyelmet. A kék szín érzelmeket és életörömöt sugároz, így viselése garantáltan jókedvre derít mindenkit.

A termék tulajdonságai között szerepel a 100% -os UV védelem, amely védelmet nyújt a káros napsugarak ellen. Ez a funkció nem csak a szemek egészségét védi, hanem hozzájárul a hosszú távú látás megőrzéséhez is. A PLD 6126/S PJP C3 56 napszemüveg polarizált lencsével rendelkezik, amelyek csökkentik a vakító fényt és javítják a kontrasztot. Ezáltal a lencsék tökéletes választásnak bizonyulnak vezetés közben vagy a szabadban történő tevékenységek során.

Képzelje el, ahogyan viseli ezt a lenyűgöző napszemüveget egy nyári naplementében, amikor a kék ég és a meleg sugarak összetalálkoznak. A PLD 6126/S PJP C3 56 napszemüveg nem csak a szemeket védi, hanem egyúttal stílusos kiegészítővé is válik, amely kiemeli egyéniségét és önbizalmát.

Ez a napszemüveg tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnének kiemelkedni a tömegből és egyedi stílust képviselni. A Polaroid PLD 6126/S PJP C3 56 napszemüveg nem csak egy termék, hanem egy életérzés, amelyet viselője minden alkalommal magával visz.