Polaroid PLD 6043/S 807 WJ 51

15990 Ft

Cikkszám: PLD 6043/S 807 WJ 51 Kategória:

A Polaroid PLD 6043/S 807 WJ 51 napszemüveg egy igazi stílusikon, amely nem csak a szemeket védi a káros napsugaraktól, hanem egyedülálló élményt is nyújt viselőjének. Ez a lenyűgöző darab a Polaroid napszemüvegek kategóriájába tartozik, amelyek híresek a minőségi anyagok és a kifinomult design kombinációjáról.

Ez a napszemüveg a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének kiemelkedni a tömegből és egyedi stílust képviselni. A fekete keret és a sötét lencsék elegáns kontrasztot alkotnak, amelyek minden alkalomhoz illenek. A PLD 6043/S 807 WJ 51 napszemüveg nem csak divatos, hanem kényelmes is, hiszen a könnyű anyagok és az ergonomikus kialakítás tökéletes illeszkedést biztosítanak.

Ez a napszemüveg nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy életstílus kifejezője. Képzelje el, ahogyan viseli ezt a lenyűgöző darabot, amikor sétál a városban, vagy amikor egy tengerparti naplementét csodál. A sötét lencsék védelmet nyújtanak a vakító napsugaraktól, miközben a stílusos keret kiemeli egyéniségét és önbizalmát.

A Polaroid PLD 6043/S 807 WJ 51 napszemüveg nem csak a külső megjelenésével nyűgözi le, hanem a Polaroid által kifejlesztett technológiával is. A polarizált lencsék csökkentik a vakító fényt és a tükröződéseket, így kristálytiszta látást biztosítanak. Emellett a lencsék UV 400 védelmet nyújtanak, így szemei mindig védettek maradnak.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a Polaroid PLD 6043/S 807 WJ 51 napszemüveggel kifejezze egyedi stílusát és élvezze a kényelmet és védelmet, amit ez a lenyűgöző darab nyújt. Vásároljon most, és élvezze a Polaroid napszemüvegek világát!