Casio Youth Ladies LRW-200H-4E4VDF

16320 Ft

Cikkszám: LRW-200H-4E4VDF Kategória:

A Casio Youth Ladies LRW-200H-4E4VDF karóra egy igazán különleges és stílusos darab, amely minden nő számára tökéletes választás lehet. Ez az óra nemcsak a divatot követi, hanem egyedi és egyedülálló megjelenést is kölcsönöz viselőjének.

Az óra rózsaszín színe és kerek formája azonnal magára vonja a figyelmet. A rozsdamentes acél és műanyag tok kombinációja eleganciát és tartósságot sugall. A műanyag kristályüveg pedig védi az órát a mindennapi használat során előforduló karcolásoktól és ütődésektől.

A rózsaszín műanyag szíj nemcsak divatos, de rendkívül kényelmes is. A maximális csuklókerületnek köszönhetően szinte minden hölgy számára tökéletesen illeszkedik. A szíj könnyen állítható és biztonságosan rögzíthető, így nem kell aggódnod az óra elvesztése miatt.

Az óra analóg kijelzővel rendelkezik, amely jól olvasható és könnyen értelmezhető. A dátum kijelző mindig képben tart a napokkal, míg a lumineszcens mutatók segítségével sötétben is könnyedén leolvashatod az időt.

A Casio Youth Ladies LRW-200H-4E4VDF karóra 100 méteres vízállósággal rendelkezik, így nyugodtan viselheted esőben, kézmosásnál vagy akár úszásnál is. Ez az óra valóban minden helyzetben megbízható társ lesz.

Összességében a Casio Youth Ladies LRW-200H-4E4VDF karóra egy igazi stílusikon, amely nemcsak a divatot követi, hanem egyedülálló megjelenést is kölcsönöz viselőjének. Ez az óra tökéletes választás mindennapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt. Válaszd ezt az órát, és garantáltan nem fogsz csalódni!