Casio Tough Solar AQ-S800W-1BVEF

22665 Ft

Cikkszám: AQ-S800W-1BVEF Kategória:

Casio Tough Solar Férfi Karóra

Az időtlen eleganciát és a modern technológiát egyedülálló módon ötvöző Casio Tough Solar Férfi Karóra a tökéletes választás azoknak, akik egy kifinomult, mégis funkcionális karórát keresnek.

Főbb tulajdonságok:

  • Tough Solar technológia: A karóra a napenergiát és a mesterséges fényt is felhasználja energiaellátásra, így nincs szükség akkumulátor cserére.
  • Vízállóság: A 10 BAR nyomásig terjedő vízállósága (kb. 100 méter) lehetővé teszi a karóra használatát úszáshoz és egyéb vízi tevékenységekhez.
  • Rozsdamentes acél: A strapabíró, kiváló minőségű anyag hosszú élettartamot és ellenállóságot biztosít.
Tulajdonság Leírás
Technológia Tough Solar
Vízállóság 10 BAR (kb. 100 méter)
Anyag Rozsdamentes acél

Mi, a Watchlove-nál, úgy gondoljuk, hogy a Casio Tough Solar Férfi Karóra az időtlen stílus és a modern technológia tökéletes párosítása. A napenergiával működő Tough Solar technológia környezetbarát és praktikus megoldás, míg a vízálló kialakítás extra funkcionális előnyt nyújt. Rozsdamentes acél anyaga garantálja a tartósságot és a strapabíróságot, így az óra évekig hű társad lehet mindennapi kalandjaidban és üzleti tevékenységeidben egyaránt.

A véleményünk szerint a Casio Tough Solar Férfi Karóra ideális választás azoknak, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a stílus és a funkcionalitás között. Ez az óra nem csak az idő megjelenítésére szolgál, hanem a személyes stílusod és életmódod kifejeződése is.

Ismerd meg jobban ezt a Casio-t!

Engedd meg, hogy bemutassam neked a Casio Tough Solar AQ-S800W-1BVEF férfi karórát, amely a kiváló minőségű, innovatív és sportos Casio karórák egyik remek darabja. Ezzel az órával nemcsak a különleges megjelenést, hanem a fenntarthatóságot és a kényelmet is a csuklódra varázsolhatod.

A Casio Tough Solar AQ-S800W-1BVEF férfi karóra 47,6 x 42 x 10,6 milliméteres méretekkel és 33 gramm súllyal büszkélkedik, amely egyszerre impozáns és könnyed viseletet biztosít. A tok fekete színű, rozsdamentes acél-műanyag kombinációval készül, amely strapabíró és tartós, garantálva a hosszú élettartamot.

A karóra legfőbb vonzereje a szoláris meghajtás, amelynek köszönhetően a napenergiát használja az akkumulátor töltéséhez. Így soha többé nem kell elemet cserélned, és még a környezetet is véded. A töltöttség jelző segítségével könnyen nyomon követheted az akkumulátor állapotát.

Casio Tough Solar vásárlás

A kombinált, fekete számlapon megtalálhatóak az analóg és a digitális kijelzők. Az óra több extra funkciót is kínál, mint például a dátum kijelző, stopper, világidő, lumineszcens mutatók, megvilágítás és riasztó. Így tökéletes társ lesz a mindennapokban és a sporttevékenységek során egyaránt.

A Casio Tough Solar AQ-S800W-1BVEF 100 méteres vízállósággal rendelkezik, így bátran viselheted úszáshoz vagy a vízparton történő kikapcsolódáshoz. Azonban mélytengeri búvárkodáshoz vagy hasonló extrém vízi tevékenységekhez nem ajánlott.

A karóra műanyag szíjjal rendelkezik, amely fekete színben harmonizál a tokkal és a számlappal. A szíj kényelmes és könnyen tisztítható, a maximális csukló kerülete pedig 200 milliméter, így szinte mindenki számára megfelelő méretű.

A Casio Tough Solar AQ-S800W-1BVEF férfi karóra 24 hónap jótállással érkezik, így nyugodtan bízhatsz a termék minőségében és megbízhatóságában.