Casio Collection AQ-S810W-3AVEF

29410 Ft

Cikkszám: AQ-S810W-3AVEF Kategória:

A Casio Collection AQ-S810W-3AVEF egy olyan férfi karóra, amelyet a sportos és divatos férfiak számára terveztek. Ez az óra nem csak a stílusos megjelenésével, hanem a kiváló funkcionalitásával is kiemelkedik a többi közül.

A Quartz meghajtásnak köszönhetően ez az óra pontos időmérést biztosít, így mindig megbízhatóan tudhatja az időt. A 100 méteres vízállóság lehetővé teszi az úszást és könnyű vízi sportokat a karóra viselése közben, így kényelmesen használható a vízben.

A Casio Collection AQ-S810W-3AVEF tartós műanyag tokkal és szíjjal rendelkezik, amelyek ellenállnak a mindennapi használat során jelentkező kopásnak és ütéseknek. A zöld színű tok és szíj sportos megjelenést kölcsönöznek az órának. A kombinált számlap stílusos és könnyen leolvasható, így mindig könnyedén ellenőrizheti az időt.

Az ásványi kristályüveg védi az órát a karcolásoktól és sérülésektől, így hosszú távon is megőrzi szépségét és funkcionalitását.

Összességében a Casio Collection AQ-S810W-3AVEF egy olyan karóra, amely ideális választás a sportos és divatos férfiak számára. A stílusos megjelenése és kiváló funkcionalitása mellett a tartóssága és vízállósága is kiemelkedő. Képzelje el, ahogyan viseli ezt az órát, és élvezze a kényelmet és stílust, amit nyújt!