Casio Collection DB-360-1AEF

17275 Ft

Cikkszám: DB-360-1AEF Kategória:

Casio Data Bank Karóra

A Casio Data Bank Karóra a modern technológia és a klasszikus design tökéletes kombinációját kínálja.

Főbb jellemzők:

  • Multi Funkciós Kalkulátor: Ez a karóra egy beépített kalkulátort tartalmaz, ami különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor gyorsan szükség van számításokra.
  • Digitális kijelző: A jól látható digitális kijelző tiszta és könnyen olvasható, az idő és a dátum mellett további információkat is megjelenít.
  • Vízálló kialakítás: A 50 méterig vízálló kialakítás lehetővé teszi, hogy ezt a karórát viselje akár esőben, vagy akár úszás közben is.
  • Hosszú élettartamú elem: Az óra hosszú élettartamú elemmel rendelkezik, ami garantálja a megszakítás nélküli működést.

Terméktulajdonságok táblázatban:

Tulajdonság Részletek
Kijelző Digitális
Vízállóság 50 méter
Extra funkciók Kalkulátor, naptár, világidő, stopper
Anyag Műanyag/Szilikon
Szín Fekete

Összefoglalás:

Mi, a Watchlove-nál, elismerjük a Casio Data Bank Karóra funkcionalitását és univerzális stílusát. Véleményünk szerint a beépített kalkulátor, a digitális kijelző, a vízállóság és a hosszú élettartamú elem mind hozzájárulnak az óra praktikusságához és használati kényelméhez. Úgy gondoljuk, hogy ez az óra ideális választás lehet a mindennapi használatra, iskolába, munkába, vagy akár sportoláshoz is. Tapasztalatunk szerint a Casio órák kiváló minőséget és hosszú élettartamot képviselnek, ezért bátran ajánljuk a Casio Data Bank Karórát mindazoknak, akik egy stílusos, funkcionalitásban gazdag és megbízható karórát keresnek.

Tudj meg többet erről a casio óráról

Engedd meg, hogy bemutassam neked a Casio Collection DB-360-1AEF férfi karórát, amely a Casio Databank és Collection sorozatának egyik kiemelkedő darabja. Ez a divatos és funkcionalitásban gazdag modell tökéletes választás azok számára, akik egy praktikus és stílusos órát keresnek.

A Casio Collection DB-360-1AEF karóra 43,1 x 37,7 x 10,4 milliméteres méretekkel rendelkezik és 58 gramm súlyú, amely kényelmes és jól érződő viseletet biztosít. A tok ezüst színű, acél-műanyag kombinációból készült, amely időtálló és strapabíró, hosszú távú használatot garantál.

Az óra digitális számlapja LCD kijelzővel rendelkezik, amely könnyen leolvasható és érthető. A dátum kijelző mellett számos extra funkciót találsz, mint például a megvilágítás, éves naptár, riasztó, duális idő és stopper. Mindezek együttesen teszik ezt az órát igazán praktikussá és különlegessé.

A Casio Collection DB-360-1AEF karóra quartz (elemes) meghajtású, ami pontos időmérést és hosszú élettartamot biztosít. Az óra 30 méteres vízállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy páraálló, de nem ajánlott vízben használni.

A szögletes formájú óra műanyag kristályüveggel van ellátva, amely megóvja a számlapot a mindennapi használat során. A divatos kialakítás és a számtalan extra funkció teszi ezt az órát ideális választássá a modern, aktív férfiak számára.

A karóra rozsdamentes acél szíjjal rendelkezik, amely ezüst színben harmonizál a tokkal és a számlappal. A szíj tartós, kényelmes és könnyen tisztítható, ami hosszú távon is megőrzi az óra esztétikai értékét.

A Casio Collection DB-360-1AEF férfi karóra 24 hónap jótállással érkezik, így biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható és minőségi terméket választasz. Ha egy divatos, funkcionalitásban gazdag és kényelmes karórát keresel, akkor a Casio Collection DB-360-1AEF tökéletes választás lesz számodra.