Casio Collection LRW-200H-4BVEF

12000 Ft

Cikkszám: LRW-200H-4BVEF Kategória:

Fedezze fel a Casio Collection LRW-200H-4BVEF karóra varázslatos világát! Ez a mesés óra nem csak a figyelmét vonzza, hanem érzelmi kötődést is kelt Önben a Casio márkával.

A Casio LRW-200H-4BVEF jelzésű karóra egy feltűnő számlappal rendelkezik, amelynek mérete 38,9 x 34,2 x 11,5 mm. A számlap különleges dizájnja azonnal magával ragadja Önt, és elképzelheti, ahogyan viseli ezt a stílusos órát. A tok színe semleges fehér, ami eleganciát és letisztultságot sugall. A tok anyaga kaucsuk, ami kényelmes viseletet biztosít, és hosszú élettartamot garantál.

Az LRW-200H-4BVEF kódú óra fehér kaucsuk szíjjal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a tokhoz. Ez a szíj nem csak praktikus, hanem gyönyörű is, és tökéletesen kiegészíti az óra egész megjelenését. Bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet, hiszen ez a Casio óra finomítja outfitjét, és stílusos kiegészítővé teszi Önt.

Fedezze fel a Casio Collection LRW-200H-4BVEF karóra világát, és élvezze a Casio márkával való egyedi kapcsolatot! Ez az óra nem csak egy egyszerű időmérő eszköz, hanem egy stílusos kiegészítő, amely kifejezi egyéniségét és stílusát. Ne habozzon, válassza a Casio LRW-200H-4BVEF karórát, és élvezze a minőséget és a stílust egyetlen karnyújtásnyira!