Termék Kategória

Márka > Alfex

Összes kategória

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Az Alfex egy jellegzetes márka, amely modern, kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja. A vállalat óráit és kiegészítőit úgy tervezték, hogy azok az egyének számára vonzóak legyenek, akik szeretnének kitűnni a tömegből.

1958-ban az Alfexet Luganóban, Svájcban alapították. 1974-ben a Swatch Group felvásárolta, és Alfrex néven vált ismertté. Az Alfrex márkanév alatt 1983-ban dobta piacra első karóracsaládját.

Az Alfex, egy olyan vállalat, amely az árral szemben úszik, szokatlan formatervezéssel és új trendek meghatározásával, a világhírű tervező, George Plum szokatlan formaterveit használja fel, hogy új trendeket határozzon meg az óraiparban. Plum terveit szabadalmi jog védi, ami csak kiemeli egyediségüket.

A Svájcban gyártott Alfex órák az ETA és a Ronda kiváló minőségű óraszerkezeteit használják. Az önfelhúzós automata órák kollekciójának védnökségét Bernhard Russi, az alpesi síelés híres olimpiai bajnoka vállalta. A “Swiss Made” címke a svájci precizitás és a részletekre való odafigyelés szinonimája, ami végső soron egy magas minőségű, rendhagyó, gyakran extravagáns jellegű terméket jelez.

Az Alfex kronográfjaiban a Ronda vagy az ETA kvarc vagy mechanikus szerkezeteit használja. A sorozat automata változatai a kifejezetten az Alfex számára gyártott Calibre Valjoux 7750 kaliberrel vannak felszerelve.

Ismerd meg a  hozzád illő órádat a WatchLove-nál! 

Gyors kiszállítás

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

Eredeti termékek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

30 napos visszaküldés

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.