Rosefield The Tribeca TWSSRG-T64

34145 Ft

Cikkszám: TWSSRG-T64 Kategória:

Fedezze fel a Rosefield The Tribeca TWSSRG-T64 karóra varázslatos világát! Ez a csodaszép óra elrabolta a szívét a Rosefield-tól? Képzelje el, ahogy ezt a különleges darabot viseli, és érezze, ahogy az ékszer minősége és eleganciája felerősíti egyéniségét.

A TWSSRG-T64 karóra egyedi számlappal rendelkezik, amelynek ezüst színe ragyogóan kiemeli a részleteket. A számlap mérete 33 x 37 x 7 mm, így tökéletesen illeszkedik a csuklójára, és kényelmes viseletet biztosít. A számlap érdekes mintázata és a szilárd acél PVD bevonattal ellátott vörös arany tok kombinációja igazán figyelemfelkeltővé teszi ezt a modellt.

Az óra szükségszerű eleme határozottan a szíj. A TWSSRG-T64 jelzésű modell szíjának alapját acél PVD bevonattal képezi, amely tartósságot és eleganciát kölcsönöz neki. A szíj színe arany - ezüst, ami tökéletesen harmonizál a számlap és a tok színeivel. Ez a kombináció a nőiesség és a stílus tökéletes megtestesítője.

Ne gondolkodjon sokáig, ez a nagyszerű Rosefield karóra nem egy hölgy álma. Engedje, hogy ez a kifinomult és elegáns darab kiegészítse öltözékét, és tegye még különlegesebbé megjelenését. A Rosefield The Tribeca TWSSRG-T64 karóra nem csak egy óra, hanem egy ékszer, amely érzelmeket és emlékeket ébreszt.