Michael Kors Parker MK2280

33610 Ft

Cikkszám: MK2280 Kategória:

Az MK2280 Michael Kors Parker karóra egy olyan kiegészítő, amely nem csak a stílusodat tökéletesen kiegészíti, de érzelmi kötődést is kelt benned. Az arany díszítésű tok és az átdolgozott kék szíj tökéletes harmóniában van egymással, így egy igazán elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz neked.

Az óra mérete 39 x 12 mm, ami ideális méretet jelent, hogy az óra tökéletesen illeszkedjen a csuklódhoz, mintha csak ráöntötték volna. De ami igazán kiemeli ezt a remek modellt, az az arany szín, amely az időtlen hagyományt képviseli az órák világában. Ez a színválasztás nem csak a stílusodat emeli ki, de egyfajta eleganciát és exkluzivitást is sugall.

Amikor felteszed ezt az órát, azonnal érezni fogod, hogy rabul ejt téged. Az MK2280 Michael Kors Parker karóra nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy olyan tárgy, amelynek viselése által elképzelheted magad a mindennapokban. Képzeld el, ahogy ezzel az órával a csuklódon sétálsz az elegáns vacsorákra, vagy ahogy a munkahelyeden büszkén mutatod meg a stílusodat.

Ez az óra nem csak egy időmérő eszköz, hanem egy olyan tárgy, amely mélységet és kontextust ad az öltözékednek. Az MK2280 Michael Kors Parker karóra egy igazi stílusikon, amely örökre emlékezetes marad.