Michael Kors Parker MK2279

33630 Ft

Cikkszám: MK2279 Kategória:

Az MK2279 kódú Michael Kors Parker karóra egy igazán különleges darab, amely garantáltan elvarázsolja viselőjét. Az aranytok és a stílusos narancsszínű szíj tökéletes harmóniában találkozik, így egyedi és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. A 39 x 12 mm-es méretével pedig tökéletesen illeszkedik a csuklóra, mintha csak az Ön számára lett volna tervezve.

Az arany színárnyalat pedig igazán elegáns és nőies, ami minden hölgy gyűjteményében méltán helyet foglal. Ez a karóra nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy valódi stílusnyilatkozat, amely kiemeli az Ön egyéniségét és önbizalmát.

Képzelje el, ahogyan ezt a csodálatos órát viseli, és hogyan vonzza magára a figyelmet. Legyen az egy elegáns üzleti találkozó, egy romantikus vacsora vagy egy buli a barátaival, ez a karóra mindig tökéletes kiegészítő lesz az Ön stílusához.

Ne keresgéljen tovább, mert az MK2279 kódú Michael Kors Parker karóra az, amire vágyik. Egyedi megjelenése és minőségi kivitelezése garantáltan elnyeri tetszését. Ne habozzon, és tegye meg az első lépést a stílusos megjelenés felé ezzel a lenyűgöző órával!