Lacoste 2011109

41990 Ft

Cikkszám: 2011109 Kategória:

A Lacoste 2011109 egy stílusos és elegáns óra, amely a Lacoste márka híres minőségét és stílusát képviseli. Ez a férfi karóra tökéletes választás minden olyan férfi számára, aki szereti a letisztult és modern megjelenést.

Az óra fekete színe és rozsdamentes acél tokja a Lacoste jellegzetes stílusát tükrözi. A fekete számlap kontrasztos fehér mutatókkal és indexekkel rendelkezik, amelyek könnyen olvashatóvá teszik az időt. Az óra kerek formája és a minőségi bőr szíj tökéletesen illeszkedik a csuklóhoz, és kényelmes viseletet biztosít.

A Lacoste 2011109 óra vízálló, így bátran viselhető mindennapi tevékenységek során, például kézmosás vagy esőben való sétálás közben is. Az óra megbízható japán quartz szerkezettel rendelkezik, amely pontos időmérést biztosít.

Ez a Lacoste óra tökéletes kiegészítője lehet mindenféle öltözéknek, legyen szó akár egy elegáns üzleti megbeszélésről, vagy egy lazább, hétköznapi szett kiegészítéséről. A Lacoste 2011109 óra egy igazi stílusikon, amely garantáltan vonzza a figyelmet.

Vásárold meg a Lacoste 2011109 órát most, és légy részese a Lacoste stílusának és minőségének!