Lacoste 2001107

43990 Ft

Cikkszám: 2001107 Kategória:

A Lacoste 2001107 egy elegáns és stílusos óra, amely a Lacoste márka híres minőségét és dizájnját képviseli. Ez a férfi karóra tökéletes választás minden olyan férfi számára, aki szereti a letisztult és modern megjelenést.

Az óra fekete szíjjal és fekete számlappal rendelkezik, amely elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz neki. Az ezüst színű óralap és a fehér mutatók kontrasztja könnyen leolvasható időkijelzést biztosít. A rozsdamentes acél tok és a karcálló üveg tovább növeli az óra tartósságát és megbízhatóságát.

A Lacoste 2001107 vízálló, így akár esős időben vagy vízi tevékenységek során is viselhető. A precíz kvarts szerkezet pontos időmérési lehetőséget biztosít, míg a dátumkijelző segít nyomon követni a napokat és hónapokat.

Ez az óra nem csak stílusos kiegészítő, hanem praktikus eszköz is. A Lacoste 2001107 tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra egyaránt. Legyen szó üzleti találkozóról vagy baráti összejövetelről, ez az óra mindig elegáns és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít.

Vásároljon most a Lacoste 2001107 órát, és tegye még stílusosabbá mindennapi megjelenését. Ez a minőségi óra garantáltan hosszú évekig kíséri Önt megbízhatóan és stílusosan.