Guess W1283L4

18990 Ft

Cikkszám: W1283L4 Kategória:

A Guess W1283L4 karóra egy igazán különleges darab, amely garantáltan elvarázsolja viselőjét. Ez a szépséges női óra nem csupán egy divatos kiegészítő, hanem egy érzelmeket kiváltó tárgy, amely mélyebb kapcsolatot teremt a viselője és a termék között.

Az óra számlapja egyedi és lenyűgöző rózsaszín színével. A 38,1 x 10,7 mm-es mérete tökéletesen illeszkedik a csuklóhoz, így kényelmes viseletet biztosít. A számlapot egy szolid rozsdamentes acél tok védi, amelynek friss rózsaszín színe még inkább kiemeli a számlap szépségét.

A W1283L4 modell szíja kiváló minőségű szilikonból készült, amely garantálja a tartósságot és a kényelmet. A rózsaszín színű szíj tökéletesen harmonizál a többi elemmel, és még inkább kiemeli a karóra eleganciáját.

Képzelje el, ahogyan ezt a gyönyörű Guess karórát viseli! Az óra csillogó számlapja és a friss rózsaszín színek együttese garantáltan elvarázsolja Önt és mindenkit, aki ránéz. Legyen ez a karóra az Ön stílusának kifejezője, és hagyja, hogy az érzelmek áradjanak át rajta.

Ne habozzon tovább, ez a Guess W1283L4 karóra az, amire mindig is vágyott. Egyedi megjelenése és kiváló minősége garantáltan lenyűgözi Önt és mindenkit, aki ránéz. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tegye még különlegesebbé mindennapjait ezzel a csodálatos órával!