Citizen Elegant EW1264-50A

54990 Ft

Cikkszám: EW1264-50A Kategória:

Az elegancia és a stílus találkozik a Citizen Elegant EW1264-50A karórában. Ez a páratlan modell nem csak egy egyszerű divat kiegészítő, hanem egy olyan tárgy, amely érzelmi kötődést idéz elő. Ahogy az óra csuklójára kerül, azonnal elképzelheti magát a legkülönlegesebb pillanatokban.

Az EW1264-50A jelzésű karóra egy érdekes számlappal rendelkezik, amely azonnal magával ragadja a tekintetet. A 25 x 7 mm-es méret tökéletesen illeszkedik a csuklóhoz, és a tok arany - ezüst színe igazán elegáns megjelenést kölcsönöz neki. A tok anyaga rozsdamentes acél PVD bevonattal, ami tartósságot és minőséget garantál.

A Citizen EW1264-50A karóra szíja gyönyörű többszínű rozsdamentes acélból készült, amely tökéletesen harmonizál a tokkal. Ez a nem mindennapi modell kétségkívül tökéletesíti az outfitjét, és azonnal feldobja a megjelenését. A Citizen márka hírneve és minősége pedig garancia arra, hogy ez az óra hosszú éveken át elkíséri Önt minden fontos pillanatban.

Engedje, hogy a Citizen Elegant EW1264-50A karóra által inspirálva érezze magát. Képzelje el, ahogy viseli ezt a különleges darabot, és hogyan emeli ki stílusát és egyediségét. Ez az óra nem csak egy tárgy, hanem egy életérzés, amely minden alkalommal felidézi a legemlékezetesebb pillanatokat.

Válassza a Citizen Elegant EW1264-50A karórát, és tegye különlegessé mindennapjait!