Casio Retro A158WA-1DF

13850 Ft

Cikkszám: A158WA-1DF Kategória:

A Casio Retro A158WA-1DF egy ikonikus és emlékezetes karóra, amely azonnal visszarepít minket az időben. Ez a karóra nem csak egy egyszerű időmérő eszköz, hanem egy érzelmekkel teli tárgy, amely összeköti a múltat a jelenünkkel.

Az óra könnyű és kényelmes viseletet biztosít, hiszen a rozsdamentes acél és műanyag kombinációja nem csak strapabíró, de nem okoz allergiás reakciókat sem. A könnyű súlyú kialakítás pedig nem terheli meg a csuklót, így egész nap viselhető.

A vízállóság funkciója lehetővé teszi, hogy bátran viselje az órát akár esős időben is, anélkül hogy aggódna a nedvesség miatt. Azonban fontos megjegyezni, hogy az órát ne használja úszáshoz vagy merüléshez.

Az óra LED háttérvilágítással rendelkezik, így még sötétben is könnyedén leolvasható az idő. Csak nyomja meg az óra bal felső gombját, és az egész számlap világossá válik.

Az extra funkciók pedig még több hasznosságot adnak az órának. Az öröknaptár segít nyomon követni a dátumot, az ébresztőóra segít felkelni reggel, a stopper lehetővé teszi az idő mérését, míg a kronográf segít másodlagos időzónaként használni az órát.

A Casio Retro A158WA-1DF egy igazi stílusikon, amely a Casio Retro gyűjteményének része. Ez a karóra nem csak a retró stílus kedvelőinek ajánlott, hanem mindazoknak, akik szeretik a sportos megjelenést és a praktikus funkciókat. A szögletes formája és az ezüst színű rozsdamentes acél tokja igazán különlegessé teszi ezt az órát.

A Watchlove-nál úgy gondoljuk, hogy a Casio Retro A158WA-1DF egy igazi értékesítési siker. Ez az óra nem csak stílusos és praktikus, de hosszú távon is megbízhatóan működik. Ha szeretné elképzelni magát ebben a karórában, és élvezni annak minden előnyét, akkor ne habozzon, rendelje meg a Casio Retro A158WA-1DF-et még ma a Timestore.hu weboldaláról!