Casio Collection LTP-1303PD-7BVEF

17625 Ft

Cikkszám: LTP-1303PD-7BVEF Kategória:

Az LTP-1303PD-7BVEF jelzésű Casio karóra egy igazán különleges és stílusos darab, amely garantáltan elvarázsolja viselőjét. Ez a pazar kiegészítő nem csak a divatot szolgálja, hanem egy érzelmekkel teli történetet is mesél.

Az óra számlapja rendkívül érdekes és figyelemfelkeltő, amely azonnal magával ragadja a tekintetet. A 30 x 36 x 8 mm-es mérete tökéletesen illeszkedik a csuklóhoz, és kényelmes viseletet biztosít. Az ezüst színű tok és a sárgaréz anyag tökéletes harmóniában van egymással, így egy igazán elegáns és exkluzív megjelenést kölcsönöz az órának.

A rozsdamentes acél szíj pedig tökéletesen összekapcsolja az óra tokját, és gyönyörű ezüst színben pompázik. Ez a Casio karóra valóban a szépség megtestesítője, és garantáltan kiemeli a kollekcióját. Az LTP-1303PD-7BVEF jelzésű modell egy igazi ékszer, amely minden alkalomhoz tökéletesen passzol.

Engedje, hogy ez a gyönyörűség elkápráztassa Önt, és legyen ez az óra a kedvenc kiegészítője. A Casio Collection LTP-1303PD-7BVEF karóra nem csak egy egyszerű óra, hanem egy életérzés, amely minden pillanatban elkíséri Önt.