Casio Collection LRW-200H-2BVEF

12000 Ft

Cikkszám: LRW-200H-2BVEF Kategória:

Fedezze fel a mesés Casio Collection LRW-200H-2BVEF karórát! Ez a lenyűgöző női karóra a Casio-tól nem csak a pontos időmérésre szolgál, hanem egyedi stílusával és kifinomult megjelenésével is elvarázsolja viselőjét.

Az ábrázolt Casio LRW-200H-2BVEF karóra számlapja fehér színű, amely tökéletesen kiemeli az időjelzőket és a kezeket. A számlap mérete 38,9 x 34,2 x 11,5 mm, így tökéletesen illeszkedik a csuklójára, és kényelmes viseletet biztosít.

Ez a modell egyedülálló szilárd kaucsuk tokkal rendelkezik, amely nem csak védelmet nyújt az órának, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz neki. A tok színe semleges fehér, amely minden öltözékhez tökéletesen passzol.

Az LRW-200H-2BVEF jelzésű karóra szíja kaucsukból készült, amely kiváló minőségű és tartós anyag. A szíj színe szintén fehér, ami eleganciát és frissességet sugároz. A szíj könnyen állítható, így mindenki megtalálhatja a tökéletes illeszkedést.

Ez a minőségi női Casio karóra tökéletesen kiegészíti személyiségét és stílusát. Legyen az egy elegáns üzleti találkozó vagy egy lazább, hétköznapi esemény, ez a karóra mindig tökéletes választás.

Képzelje el, ahogyan viseli ezt a mesés Casio karórát, és érezze, ahogy az idő múlása mellett Ön is magabiztosabbá válik. Ne habozzon, válassza a Casio Collection LRW-200H-2BVEF karórát, és tegye még különlegesebbé mindennapjait!