Casio Baby-G BGD-560-1ER

25990 Ft

Cikkszám: BGD-560-1ER Kategória:

A Casio Baby-G BGD-560-1ER karóra a tökéletes választás a sportos és divatos nők számára. Ez az óra kombinálja a stílust a funkcionalitással, és ideális társ a mindennapi tevékenységekhez. A 200 méteres vízállóság lehetővé teszi a búvárkodást és más vízi sportokat anélkül, hogy aggódni kellene az óra károsodása miatt. A kompakt méret és könnyű súly kényelmes viseletet biztosít a csuklón.

A Casio Baby-G BGD-560-1ER számos extra funkcióval rendelkezik, beleértve a riasztót, világidőt és kronográffal, amelyek még nagyobb funkcionalitást nyújtanak. Az óra fekete műanyag tokja és digitális számlapja modern és fiatalos megjelenést kölcsönöznek neki. A fekete műanyag szíj pedig tartós és könnyen tisztítható.

Ez az óra nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy életstílus-kifejező eszköz is. Képzelje el, hogy viseli ezt az órát egy reggeli futás során, amikor a napfelkelte színeit élvezi. Vagy képzelje el, hogy viseli ezt az órát egy nyári strandolás során, amikor a vízben lubickol, miközben az óra vízállósága megvédi a károsodástól.

A Casio Baby-G BGD-560-1ER karóra a Casio Baby-G kollekció része, amely a Casio megbízhatóságát és minőségét képviseli. A Casio márka híres a precíziós óráiról, és ez az óra nem kivétel. A 24 hónapos jótállás pedig további biztonságot nyújt a vásárlóknak.

Válassza a Casio Baby-G BGD-560-1ER karórát, és élvezze a stílust és a funkcionalitást egyetlen kiegészítőben!