Anne Klein 10/9442CHPR

21990 Ft

Cikkszám: 10/9442CHPR Kategória: Címke:

Bemutatjuk neked az Anne Klein 10/9442CHPR karóráját, mely egy divatos női kiegészítő, amely garantáltan feldobja majd a megjelenését. Az óra megjelenése modern és elegáns, az aranytok és az arany számlap valóban luxusérzetet kelt, míg a lila szíj egyedi stílust ad az órának.

A karóra meghajtása egy quartz elem, amely pontos és megbízható működést biztosít. A vízállósága 30m, amely lehetővé teszi, hogy használja a zuhany alatt, de nem javasolt úszni vagy merülni vele.

Az óra ásványi kristályüveggel van borítva, ami védi a számlapot a karcolásoktól és az ütésektől. Az óra kerek formájú és 26 mm átmérőjű, amely alkalmas a női csuklókhoz. Az óra tokja rozsdamentes acélból készült, amely tartós és könnyen tisztítható. Az arany szín az óra nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz, és könnyen kombinálható bármilyen stílussal.

Az óra szíjja egy nemesbőrből készült, amely rendkívül kényelmes viseletet biztosít. A lila színe élénk és egyedi, amely feldobja az összképet, és igazán divatos megjelenést kölcsönöz.

Az óra számlapja aranyszínű és analóg, ami egyszerű, ám stílusos megjelenést kölcsönöz az órának. A számlapon nincs dátumkijelző, de az időt precízen mutatja a mutatók.

Az óra garantáltan kiváló minőségű, 24 hónapos jótállással rendelkezik, amely biztonságot nyújt a vásárlók számára. Az Anne Klein márka híres arról, hogy minőségi termékeket készít, amelyek az elegancia és a divat ötvözését képviselik.

Összességében az Anne Klein 10/9442CHPR karóra egy elegáns, modern és egyedi női kiegészítő, amely bármilyen stílushoz jól illeszkedik. A lila bőrszíj különleges stílust kölcsönöz az órának, míg az aranytok és számlap igazán luxusérzetet nyújtanak. Az óra ásványi kristályüvege és rozsdamentes acél tokja pedig a tartósságot és a megbízhatóságot biztosítja.