Anne Klein 10/9442CHHY

20340 Ft

Cikkszám: 10/9442CHHY Kategória:

Az Anne Klein 10/9442CHHY karóra tökéletes választás a divat tudatos nők számára. Ez az elegáns karóra egyedülálló és csillogó megjelenése miatt kiemelkedő. A 26 milliméter átmérőjű és 8 milliméter vastagságú óratok vörösarany színű, és általános fémből készült, ami az elegáns megjelenéshez hozzájárul. Az ásványi kristályüveg tartósságot biztosít az óralapnak.

Az arany színű számlap a tökéletes háttér az arany színű mutatóknak és az izzó kristályokkal kirakott indexeknek, amelyek ragyognak az óratokon. Az óralap kerek formájú és könnyen leolvasható, ami teszi azt az időmérőt ideális választássá bármilyen nő számára.

A karóra szíja nemesbőrből készült, ami hosszú élettartamot és kényelmet biztosít a viselője számára. A barna színű szíj kiválóan illik az arany színű óratokhoz, és tökéletesen illeszkedik bármilyen női divatstílushoz.

A karóra meghajtása quartz technológiával történik, ami garantálja a pontos és megbízható időmérést. A karóra páraálló, de nem vízálló, így nem ajánlott vele úszni vagy zuhanyozni.

Az Anne Klein 10/9442CHHY karóra nemcsak stílusos, de megbízható is. A karóra 24 hónap jótállással rendelkezik, amely biztonságot nyújt a vásárlók számára. Ez az óra minden alkalomra tökéletes, legyen az egy formális esemény vagy csak egy hétköznapi nap.